Prednosti PoE + stikal

- Sep 27, 2019-

(1) Večja moč: PoE + stikala lahko zagotavljajo do 30 W moči na vrata, medtem ko PoE stikala lahko zagotavljajo do 15,4W moči na vrata. Najmanjša razpoložljiva moč na napajalni opremi stikala PoE znaša 12,95 W na vrata, medtem ko je najmanjša moč na stikalu PoE + 25,5W na vrata.

(2) Združljivost je močnejša: stikala PoE in POE + razdelijo moči od 0 do 4 glede na to, koliko energije potrebujejo. Ko je napajalna naprava povezana z napajalno napravo, ta svojo kategorijo napaja z napajalno napravo, tako da lahko napajalna naprava zanjo zagotavlja pravilno napajanje. Naprave prvega, drugega in tretjega sloja potrebujejo zelo majhno porabo, majhno moč in srednjo moč, medtem ko štirislojna (PoE +) stikala potrebujejo veliko moči in so združljiva samo z napajalnimi napravami PoE +.

(3) Nadaljnje znižanje stroškov: PoE + je enostavneje delati z navadnimi vmesniki Ethernet z uporabo standardnih kablov (Cat 5), tako da ni potrebe po "novih linijah". To pomeni, da je mogoče obstoječo omrežno ožično infrastrukturo uporabiti brez potrebe po priključitvi visokonapetostnega napajalnika ali ločenih napajalnih povezav za vsako vgrajeno stikalo.

(4) Zmogljivejši: PoE + uporablja samo CAT5 (ki ima osem notranjih žic v primerjavi s štirimi žicami CAT3), kar zmanjšuje možnost impedance in porabe energije. PoE + poleg tega omrežnim skrbnikom omogoča večje funkcije, kot so na primer nova daljinska diagnostika napajanja, poročanje o stanju in upravljanje porabe za napajalne naprave (vključno z oddaljenim ciklom napajanja za vgrajena stikala).

Zgoraj je razlika med PoE stikalom in PoE + skozi uvod zgoraj, morate razumeti razliko med obema. Skratka, PoE stikala in PoE + stikala lahko napajajo omrežna stikala, kot so omrežne kamere, AP in IP telefoni, ter imajo visoko fleksibilnost, stabilnost in sposobnost proti EMI.


Par:ne Naslednji:Kratek uvod v vlogo OLT-a